fbpx
Loading Events

« Kõik sündmused

  • See sündmus on juba toimunud.

Noore Õpetlase stipendiumi veebiseminar

8. juuni 2023 kell 15:00 - 16:00

Tule veebiseminarile ja saa vastused oma välismaal õppimise ja Noore Õpetlase stipendiumi taotlemisega seotud küsimustele.

Kui keeruline on stipendiumi taotlemine? Kui palju abi stipendiumist tegelikult oli? Miks minna välismaale õppima kohe peale keskkooli? Millega peaks seejuures arvestama? Kas plaanid peale keskhariduse omandamist välismaale õppima minna, aga elamise, majandamise ja üleüldse hakkama saamise kohta on nii palju küsimusi, et ei tea kust alustada? Võibolla on Sul juba asjast päris hea arusaam, aga tahaksid nõu kelleltki, kes selle teekonna juba ette on võtnud.

Sinu küsimustele vastavad varasemad stipendiaadid ja Harno spetsialistid. Tule osale NÕSi infotunnis, kus NÕSi stipendiaadid räägivad NÕSist ja välismaal õppimisest ning vastavad Sinu küsimustele!
Veebiseminari eesmärk on innustada kandideerima Noore Õpetlase stipendiumile ning aidata praeguseid ja tulevasi koolilõpetajaid, kellel on küsimusi välismaal õppimise kohta.
Veebiseminar toimub Microsoft Teams`is 8. juunil kell 15:00. Kui Sulle see aeg ei sobi, saad hiljem infotundi järele vaadata.

Küsimustele vastavad:
Liis Uulman (Haridus-ja Noorteameti stipendiumi spetsialist)
Kert Pütsepp (2011, University of Cambridge) ja teised NÕSi vilistlased.

NÕS on Eesti ettevõtjate, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Haridus- ja Noorteameti koostöös loodud stipendiumiprogramm, mille eesmärgiks on toetada Eestist pärit andekate keskharidusega noorte kõrghariduse tasemel õpinguid tunnustatud väliskõrgkooli bakalaureuseõppes. Stipendium makstakse ühekordse stardirahana 5000 eurot.

Lisainfot stipendiumi kohta leiad https://harno.ee/noore-opetlase-stipendium

Detailid

Kuupäev:
8. juuni 2023
Toimumisaeg:
15:00 - 16:00
Koduleht:
https://www.facebook.com/events/1317577019111323/?ref=newsfeed

Toimumiskoht

Veebis

Korraldaja

Haridus- ja Noorteamet
Vaata korraldaja kodulehte.
Skip to content