Suveks tööle! Olerex kutsub oma meeskonda teenindajaid

SUVEKS TÖÖLE! TEENID RAHA JA SAAD KOGEMUSI!

Ootame Olerexi suveks noori inimesi, kes võtavad vastu väljakutseid! Kliendid on meie äri süda, töötame selle nimel, et kliendid saaksid alati parima teeninduse.

Meie juures saad selgeks klienditeeninduse – oskad vastu võtta teelisi, kel vajadus peatuse tegemiseks, olgu see siis pikal või lühemal sõidul.

Olerexi teenindajate tööülesanded on mitmekesised ja Sinu töö on vaheldusrikas:
  • Sinust saab meeskonna liige, kus koos saate hakkama erinevates olukordades ja situatsioonides.
  • Anname kaasa hulga oskusi, mida saad oma elus kasutada ja millele edaspidi toetuda.
  • Sina aitad tagada, et meie teenindusjaama külastus muudab kliendi päeva paremaks ning meie juurest liiguvad edasi alati rahulolevad kliendid.

Just Sinust võib saada teekaaslane meie klientidele, aidates neil jõuda sihtkohta võimalikult mugavalt. Ootame Sinu CV-d aadressile kandideerin@olerex.ee

Lisainfo telefonil: 58728150 või 5280359


LOE TEISTE NOORTE TEEKONNAST OLEREXIS

Nikita (20) teekond Olerex’is

Nikita (20). Peetri tankla vanemteenindaja

Kuidas ma sain Olerexi tööle on päris tavaline lugu. Õppisin TTÜs, Mereakadeemias ja pärast pea poole aastast õppimist sain aru, et see ei ole see, millega ma tahan tegeleda. Mõtlesin, et teen aasta aega midagi aga ma ei teadnud mis see olla võiks. Helistas sõbranna, kes juba aasta aega töötas Olerexis ja ütles, et vali Olerex. Paari päeva pärast oligi mul vestlus. Mulle väga meeldis värbaja Nele, ta oli meeldiv ja heatahtlik, rääkis sellest, mis tööülesandeid tuleb täita ning saatis mind Peterburi mnt tanklasse. Mulle sobisid palk ja töötingimused, sellepärast otsustasingi Olerexi kasuks.

Kõige suurem oskus, mis Olerex mulle andnud, on minu jaoks Eesti keel. Kui alustasin ettevõttes töötamist, siis olid mul ainult kooli teadmised, Olerexis sain väga palju praktikat ja nii hakkasingi ise rääkima. Suurem osa praktikat tuli just meeskonnaga suheldes. Ühel päeval oli meeldiv aru saada, et suhtlen vabalt eesti keeles, teen nalja ning oskan slängi kasutada. Töötasin 9 kuud teenindajana ja minu plaanide  järgi hakkas peagi saabuma aeg, kui peaksin lahkumisavalduse kirjutama. Aga ei, ühel päeval vahetuses olles tuli teenindusjuht jutuga,  et Sa oled küll noor aga proovi, me tahame, et Sinust saaks vanemteenindaja. Alguses kahtlesin, mõtlesin, et ei saa hakkama aga otsusin riskida ja vanemteenindaja ameti vastu võtta. Kõikidele noortele saan öelda, et piire ei ole, tuleb proovida ja areneda. Kui oleksin loobunud sellest töökohast, siis ma ei tea mis ma praegu teeks aga olen kindel, et minu otsus oli õige.

Nüüd ärkan igapäevaselt mõttega, et mulle meeldib minu töö ja meeldib see, mida teen. Tunnen arengut, ma ei seisa paigal, saan kindlalt öelda, et see on minu tee algus ja edasi ma näen oma karjääri Olerexis. Tunnen meie organisatsiooni ja mis on tähtsam, mind tuntakse, minuga arvestatakse ja mind mõistetakse.


Kristeli (23) teekond Olerexis

Kirstel (23). Jüri tankla teenindaja

Mina leidsin tee Olerexi sõbranna kaudu, kes töötas Olerexis ja motiveeris mindki proovima ning uusi väljakutseid vastu võtma. Olerexi puhul meeldis esiteks see, et tegemist on Eesti ettevõttega. Kliendina teenindusjaama külastades jäi iga kord hea ja huvitav mulje- teenindajatel tundus kogu aeg tegemist olevat ning kunagi ei seisnud nad niisama leti taga. Mulle meeldib Olerexis just see, et alati saan oma küsimustele ja  muredele kiiresti vastuse, kunagi ei jäeta mind ühegi probleemiga üksi tegelema. Olen Olerexist saanud nii palju enesekindlust just eluliselt, olen palju avatum ja suudan lahendada olukorrad, mis iganes ette tulevad. Olerex, kui ettevõte, meeldib mulle ka sellepärast, et pidevalt on näha arengut, me ei seisa lihtsalt ühe kohapeal ega tee tuimalt oma tööd, oleme pidevas arengus inimestena ja ka organisatsioonina. Teenindajaid koolitatakse, et olla veel paremad. Hindan seda, et muutume aina rohkem kliendisõbralikumaks, meie menüüst leiab iga inimene endale lemmiku. Mulle meeldib, et meie ettevõttes on nii palju arenguruumi töötajatele, pole vaja karta, et teenindajaks tulles hakkab igav.

Mulle väga meeldib ka see, et Olerexis ei ole lihtsalt kolleegid vaid oleme oma väike perekond, kellele saan alati loota. Olles vahetusi teinud mitmetes erinevates tanklates, pelgasin ikka alguses, et kui lähen uude tanklasse, on seal kõik võõrad. Aga sain hoopis taaskord toredate inimestega tuttavaks ja uusi kogemusi.

Palju motiveerib ka meie palgasüsteem, sest oma palga saame me suuresti endale ise kujundada, ettevõte ei ole seadnud boonusele piire – palju teed, palju saad!

Oktoobris täitub mul Olerexis 2 aastat. Kindlasti ootab ees veel palju uusi katsumusi ja väljakutseid ning ägedaid aastaid koos Olerexi perekonnaga. Mina näen oma tulevikku Olerexis ja uusi väljakutseid ootan väga.

Loe veel sarnasel teemal:

Meie partnerid

TAGASISIDE
×

Kirjuta meile oma arvamus