fbpx

Kogemuslugu Kullaga: ma ei vahetaks seda kogemust mitte millegi vastu

30.11.2020
Maris Praats, sisuloome tiimijuht

Noorteinfoportaali Teeviit novembri teemaks on traditsiooniliselt noorsootöö võimalused. Peamiselt keskendume noorte osalusele ja ettevõtlikkusele. Seekord jagame Kulla Saatmäe kogemuslugu.  Artikkel on valminud koostöös Lastekaitse Liidu Noortekoguga.

Mina olen Lastekaitse Liidu Noortekogu asejuht Kulla Saatmäe. Lastekaitse Liiduni jõudsin juhuslikult. Instagrammis ringi vaadates leidsin ühe postituse ning liikmeid vaadates käis mul klõks, et sooviksin ka sellisesse kohta kuuluda, sest see tundus nii tore ning sobilik mulle.

Võtsin noortekoguga ühendust. Järgnes 45-minutiline telefoni kõne Triin Sooäärega ehk meie noortekogu juhiga ning peale seda ma sattusin Märka Last noortetoimetuse tuumikusse.

Ma olen sellest kõigest saanud juurde hästi palju oskusi. Näiteks teadmisi postituste kirjutamisest, artiklite kirjutamisest. Olen saanud teha intervjuusid. Mul on olnud palju võimalusi kohtuda põnevate ja eriliste inimestega. Ma olen saanud sõbrad kogu eluks. Ma ei vahetaks seda kogemust mitte millegi vastu.

Vaata lisaks veel Kulla videot:

Mis on Lastekaitse Liidu Noortekogu?

Lastekaitse Liidu juures tegutsev Lastekaitse Liidu Noortekogu koondab endas aktiivseid noori, kel on palju ideid ja veelgi rohkem tahet midagi muuta, korraldada ja teha. Noortekogu loodi 2004.aasta esimesel juunil, hetkeks on Noortekogus üle neljakümne liikme. Samuti on Noortekogu märgitud ära Lastekaitse Liidu põhikirjas.

Noortekogu üheks eesmärgiks on toetada noorte osalust ja kaasata neid küsimustesse, mis otseselt nende elu puudutavad. Noortekogu annab võimaluse lastele ja noortele end kuuldavaks teha, oma ideed välja käia ning need ka ellu viia.

Tahad noortekogust rohkem teada saada? Võta ühendust noortekogu juht Triin Sooäärega: triinsooaar@gmail.com

See artikkel on valminud Noorsootöö nädal 10 #looniseomaelu raames, mis toimus 23.-30.november 2020. Vaata rohkem noorsootoonadal.ee

Vaata ka kogemus- ja inspiratsioonilugusid meie Teeviit tulevikku Youtube kanalist.

Loe veel sarnasel teemal:

TAGASISIDE
×

Kirjuta meile oma arvamus